Anna Tułacz

dietetyk kliniczny
Absolwentka kierunku Dietetyka na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu. Swoje kwalifikacje nieustannie poszerza poprzez uczestnictwo w licznych szkoleniach i konferencjach dotyczących odżywiania w poszczególnych jednostkach chorobowych, dzięki czemu jest na bieżąco z wszelkimi nowymi doniesieniami. Uważa, że kluczem do sukcesu jest wyrobienie długotrwałych, dobrych nawyków żywieniowych u pacjentów. Zawsze stara się sprostać oczekiwaniom pacjentów, gdyż zadowolenie płynące z przygotowywania smacznych, prostych dań jest gwarancją powodzenia dietoterapii.

POZNAJ ANNĘ :) 
 

Gdybyś mogła być warzywem, czym chciałabyś być i dlaczego?

Dynią, gdyż jest najbardziej wielozadaniowym warzywem – można przygotować z niej coś słodkiego i wytrawnego, a nawet użyć do zrobienia dekoracji.

 

Twoja ulubiona bajka.

Kubuś Puchatek. Piękny, wzruszający klasyk, do którego miło się wraca również w dorosłym życiu.

 

Ulubiona forma ruchu.

Zdecydowanie ćwiczenia w domu, z hantlami i taśmami. Stanowi to idealny wieczorny relaks.

 

Czym jest dla ciebie jedzenie?

Przede wszystkim pasją kulinarną, którą rozwijam od wielu lat. Poza tym kojarzy mi się z miło spędzonymi chwilami z najbliższymi.

 

Co jest twoim grzechem dietetycznym?

Zdecydowanie pizza! Ale znalazłam na to sposób – samodzielnie wypiekana włoska pizza z najlepszymi dodatkami, skropiona oliwą. Mniam!

Poznaj innych

poznaj Martę

Marta

ceo
poznaj Paulinę

Paulina

dietetyk kliniczny
poznaj Emilię

Emilia

dietetyk kliniczny
poznaj Paulinę

Paulina

dietetyk kliniczny
Powrót